Wil je, jullie kind de unieke kans geven om te ervaren waar hij goed in is? En er voor zorgen dat hij zijn kwaliteiten kan ontdekken? Geef hem dan op voor mijn speciale 'ken je kracht' middag.

Voor 21 euro mag jullie kind twee keer meedoen.
Wat krijg je daarvoor?
* geloof in je eigen kracht
* drinken en lekkers
* materialen
* persoonlijke aandacht
* een cadeautje mee naar huis

Je mag hier:
- gewoon zijn wie je bent....
- lekker ontspannen.
- samen lachen en kletsen.
- buiten zijn.
- bewegen.
- ontdekken waar je goed in bent.
- nieuwe dingen ervaren.
- op onderzoek uitgaan.
- mooie dingen maken.

Inschrijven2

1 op de 5 kinderen is hooggevoelig. Dat is dus best veel. Hooggevoelige kinderen hebben een gevoeliger centraal zenuwstelsel. Dat betekent, dat ze sneller (heftig) reageren. Kleine dingen kunnen er al voor zorgen dat dit gebeurt. Een onbekende situatie, een vreemde in de klas, enz. Ze voelen hun hartslag en bloeddruk omhoog gaan, ze gaan zweten en hun ademhaling gaat sneller.
 
Wist je dat gevoelens trillingen zijn? Blije gevoelens hebben een andere trilling dan boze of verdrietige gevoelens. Hooggevoelige kinderen ontvangen deze trillingen met hun intuïtie. Dat kan lastig zijn. Als ze iets ontvangen, bijvoorbeeld de gevoelens van hun buurvrouw, moeten ze weten dat het van haar is en niet van hun zelf.
 
Dit is niet wat alle gevoelige kinderen vanzelf doen. Ze moeten leren dit aan te geven en niet het gevoel hebben dat ze zich aanstellen. Daarom ondersteun ik hooggevoelige kinderen en zet ze in hun kracht.
 
Ik wil er graag zijn voor alle hooggevoelige kinderen. Ik ben zelf hooggevoelig en ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat het serieus genomen wordt.
 
Kijk op mijn website: www.kindercoachdoortjedartel.nl
of neem contact met me op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Liefs,
Wendy

Sint Maarten

Ik ben met Doortje Dartel in Coevorden komen wonen.

Om dit te vieren, mogen alle kinderen aanstaande zaterdag,

Sint Maarten, wat lekkers bij ons komen halen. Wie wil dat nou niet?

Stel je voor, je maakt je zorgen over je zoon. Je weet echt niet meer wat je met hem aan moet. Je wilt immers toch het beste voor hem. Je weet dat hij hooggevoelig is, want dat ben je zelf ook. Misschien je partner ook wel. Dan wil ik er graag voor jullie zijn.

- Je kunt je inschrijven via mijn site (speciaal voor jou) of telefonisch http://kindercoachdoortjedartel.nl/contact.html

- Daarna neem ik contact met jullie op voor een telefoon gesprek van +/- 15 minuten. We bespreken wat ik voor jullie kan betekenen door in kaart te brengen wat er speelt en wat jullie wensen zijn.

- Vervolgens zal ik een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te weten of het goed voelt van beide kanten.

- Als dit het geval is, stuur ik jullie een mail met een coachvoorstel. Dit voorstel wordt altijd op maat gemaakt aan de hand van de gesprekken. Ieder kind is namelijk anders en verdiend een eigen plan.

Dit komt sowieso aan bod:
* Gedachten: je hebt rust in je hoofd.
* Energie: je hebt energie en kunt ontspannen.
* Gevoel: je kunt je emoties op een gezonde manier uiten.
* Trots: je bent trots op jezelf en de dingen die je iedere dag doet.

Lekker ontspannen in de sauna of toch niet?

Deze week mocht ik samen met mijn moeder lekker naar de sauna. Ik kon ontspannen zitten want ik kon me afsluiten van andere mensen. Toen ik het te warm kreeg, ging ik een trap naar beneden. Heerlijk!

Dat was niet altijd zo. Eerder kon ik niet ontspannen zitten omdat er andere mensen waren in de kleine ruimte. Ik draai altijd een zandloper om. Deze loopt leeg in 15 minuten. Ik vond van mezelf dat ik dat in iedere geval toch wel vol ...moest houden. Ik luisterde niet goed naar mijn lichaam.

Word jij (jouw kind) ook vaak onrustig als er veel mensen bij zijn? Ik kan je helpen om je af te sluiten. Vind jij (jouw kind) het lastig om je eigen grenzen aan te geven en je daaraan te houden? Ook hier kan ik je bij ondersteunen.

Neem maar contact met me op. Ik ga graag met jullie in gesprek om te bekijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Liefs,
Wendy

We kunnen niet van alle kinderen sterren maken

maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren!

Contact gegevens

Kindercoach Doortje Dartel
Italiëstraat 12
7742 CM Coevorden

Telefoonnummer: 06 11 283 085
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: https://www.facebook.com/kindercoachdoortjedartel/